Hannu Toivonen:
Mitä tekoäly on?
100 kysymystä ja vastausta

"Kirjasta saa hyvän yleiskuvan, vaikka tekoäly olisi ennestään vieras, mutta viihdyttävästi kirjoitettu kirja tarjoaa mietittävää myös aiheeseen jo perehtyneelle." 

Tietoasiantuntija 2-3 / 2024

"Kirja on hyvä perehdytys tekoälyn peruskysymyksiin ja osaltaan purkaa mystiikkaa, joka tekoälyn ympärille on syntynyt."

Tietoa. 1:2024

"Lukija uppoutuu huomaamattaan innostumaan aiheesta, josta ei tiennyt edes olevansa kiinnostunut. Toivonen kyseenalaistaa, naurattaa ja provosoikin." 

Uusimaa 9.9.2023

"Hannu Toivonen johdattaa lukijan tekoälyn kiehtovaan maailmaan kattavalla ja informatiivisella otteella. -- Hän osaa selittää monimutkaisiakin aiheita selkeästi ja ymmärrettävästi."

Oulun yliopiston kirjaston blogi

"Fantastinen opus. Suosittelen jos haluat oikeasti ymmärtää mistä on kyse. Ratakiskoa väännetään niin, että yksinkertaisempi kaverikin ymmärtää." ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Joel N., Suomalainen kirjakauppa

"Kehotan kaikkia lukemaan tämän kirjan Mitä tekoäly on?" 

Ruben Stiller, Radio Yle 1, 6.10.2023

Kirjan takakannesta:

Ajankohtainen tietokirja Mitä tekoäly on? 100 kysymystä ja vastausta (Teos 2023) vastaa yleistajuisesti sataan kysymykseen tekoälystä. Vastaukset valaisevat monipuolisesti tekoälyn periaatteita ja vaikutuksia.

Teos on monipuolinen ja monisyinen kuten määritelmiä pakeneva tekoäly itse. Yhdessä kirjan vastaukset muodostavat monivärikuvan tekoälystä ja sen keskeisistä käsitteistä ja kysymyksistä.

Tilaa kirja suoraan kustantajan verkkokaupasta

Helsingin yliopisto lahjoitti kirjan 13.10.2023 jokaiselle kansanedustajalle tavoitteenaan lisätä yhteiskunnallista ymmärrystä tekoälystä ja sen merkityksestä.

Haluatko ehdottaa uutta kysymystä? Tai vastausta? Jätä ehdotuksesi tällä lomakkeella.